Ön itt jár: > Vissza a kezdőlapra! >

Történetünk

2014 májusában Budapesten a Boráros téren a RajzfilmJátékok bolt és webáruház megnyitotta kapuit. 25 négyzetméteres kis üzlethelyiség előtt, több százan álltak sorban. Ez adott nekem lelkesedést és kitartást a későbbiekre nézve.

A bolt nyitását megelőzően gondos piackutatást végeztem, rengeteget munkálkodtunk azon, hogy a céget kezdeti sikerre vigyük, ahonnan egyről a kettőre lehet lépni.


- A hónapok során a polcok, csak telítődtek és telítődtek -

A temérdek munka, a kitartás, sok-sok hajnalig tartó Boráros téri hajsza az idővel, a megfelelő hirdetési szisztémám meghozta a további sikereket. Eldöntöttük, hogy nyakunkba véve havi jóval nagyobb kiadásokat, elköltözünk a biztos helyről, a bizonytalanba, vállalkozóként vállalom a rizikót!

2015 májusában, rá egy évre, egy 90+ négyzetméteres üzletbe, már a jóval forgalmasabb Ferenc körúton ismét megnyitottunk. 28 napon át sürögtek-forogtak a villanyszerelők, kőművesek, festők, asztalosok, design kivitelezők a boltunkban. Nem is akárhogyan nyitottunk meg! Az eredményes marketingünknek köszönhetően a nyitás napján több, mint ezren látogattak el és nyugtázták: itt bizony minden mesehős és rajzfilmfigura megtalálható! Ez a rajzfilmfigurák Mekkája a Ferenc körúton!

Bizony ám, hisz időközben üzleti utakon bejárva Dubaitól kezdve Londonon át fél Európát rengeteg kizárólagos forgalmazói szerződést kötöttünk. Megtaláltuk azokat a top gyártókat, akik láttak bennünk fantáziát és bíztak bennünk. Ezért is van az, hogy rengeteg rajzfilmhős csak nálunk kapható Magyarországon.

Több sikeres családi napot, filmhez, rajzfilmekhez köthető rendezvényt tartottunk a Ferenc körúton, amelyre ismételten sokan látogattak el. 2016 februárjáéban például ismét több száz főt mozgattunk meg az általunk szervezett Star Wars napra is. Felemelő érzés volt látni a tömeget, akik miattunk, maradandó élményhez jutnak.

Az évek során a webáruházat is fejlesztettük, ezért fordulhat az elő, hogy több, mint 30.000 vásárló mondta azt ki az elmúlt években: nekem szimpatikus ez a bolt, ez a termékkör, itt szerzem be a Karácsonyi ajándékokat!
A Ferenc körúti játékboltunkat aztán szépítettük, fejlesztettük, folyamatosan a mai napig. Már nincs olyan zug az eladótérben, ahol ne egy népszerű mesehős pillanata ránk hivatalos jogvédett plüssfigura vagy ajándéktárgy formájában.

Célom egy olyan cég kialakítása, ahol a vevők nem csak hallják tőlünk, hanem érzik is: bizony egyediek vagyunk az országban! Mert szeretném, ha azok lennénk és nyilván elfogultsággal írom, de szerintem már azok is vagyunk.
A következő 1-2 év során feszegetni fogjuk a saját határainkat. Újabb raktárhelyiségeket alakítunk ki, fejleszteni fogunk mindent, amit csak lehet a cégen belül, de a cél az, hogy országosan megismerjenek minket a Vevők. Felépíteni egy olyan brandet, amire minden konkurencia felkapja a fejét.

Köszönöm, ha eddig bíztak bennem, bennünk!


Üdvözlettel:
Végel Tamás, a RajzfilmJátékok cég tulajdonosa

Budapest, 2018 novembere