Ön itt jár: > Vissza a kezdőlapra! >

Bankkártyás fizetési tájékoztató

Tudnivalók a Borgun bankkártyás fizetési mód biztonságról

Webshopunkban az online bankkártyás fizetések biztonságáért az izlandi Borgun pénzintézet felel.

A Borgun már több évtizede kulcsszereplő az izlandi bankkártya piacon, ahol a világon egyedülállóan fejlett a bankkártya elfogadás aránya a Magyarország méretű szigeten ugyanis az összes fizetési tranzakció 98,5%-a kártyával történik.
A Borgun továbbá a világ összes jelentős kártyatársaságában tagsággal rendelkező pénzintézet, amely POS-os és online bankkártya-elfogadást szolgáltat egyéb piacok mellett hazánkban is. A Borgun független a magyar bankoktól: bármelyik banknál vezetett számlára el tudnak számolni.

Visszaéléssel szembeni védekezést a 3D Secure technológia biztosítja. A 3D Secure egy plusz védőháló a kártyás fizetéseknél, illetve védelem az esetleges bankkártyás visszaélésekkel szemben. Emellett magába foglalja az esetleges visszaélésekből adódó kellemetlenségek, költségek elkerülését.

 

 

 

 

 

A 3D Secure egy kártyatársaságok által (pl. MasterCard, VISA) bevezetett fizetésbiztonsági tranzakció, amely azonosítja a kártyabirtokost a fizetési folyamat során, jelentősen megnövelve ezzel a tranzakció biztonságát.


A Borgun - s ezáltal a ShopRenter PAY is - teljeskörűen támogatja a 3D Secure tranzakciókat:

  • a 3D Secure a MasterCard és a VISA által is elfogadott és ajánlott azonosítási folyamat (MasterCard SecureCode és Verified by VISA),
  • kifinomult csalásmegelőzést biztosít,
  • a legmodernebb elvárásoknak megfelelő reklamációkezelés.

Emellett folyamatos monitoringgal biztosítanak védelmet és megelőzést a visszaélésekkel szemben. Plusz saját csalás-megelőzési csapatuk is van, ami tranzakciók szintjén figyeli a kereskedőket és a kártyás vásárlásokat, és szükség esetén közbeavatkozik.


Bankkártya kisokos

Az alábbi tájékoztató pedig segítség abban, ha még nem vásároltál soha bankkártyával online. Miután a rendeléseddel végeztél és bankkártyás fizetési módot jelöltél ki, a webáruházunk automatikusan "átvisz" egy úgynevezett bankkártyás fizető oldalra, ahol a képen látható információk mentén kell kitölteni a az üres adatmezőket.